Het bedrijf

Saba Dinxperlo, onderdeel van het wereldwijde Saba, één van de grootste producenten van lijmen en kitten. Toeleverancier voor tal van sectoren, zoals woning- en utiliteitsbouw, infra, transport, meubelindustrie en jacht- en scheepsbouw.

‘Ze zijn hier stevig blijven plakken, Holland Air Pumps, dat mag je wel zeggen na 20 jaar samenwerking.’ – Henk Blom, manager Technical Service bij Saba, Dinxperlo

case-saba-dinxperlo-detail

Het product

Lijmen en kitten. In alle soorten en toepassingen. Voor het verlijmen en afdichten van alle mogelijke producten.

Het productieproces

Eén en al plakkerigheid en stroperigheid. Uitdagend, zonder meer, om dat soepel draaiend te houden. Bovendien wordt er gewerkt met niet-ongevaarlijke grondstoffen. Grondstoffen die uit veiligheidsoogpunt ook nog eens rustig en omzichtig behandeld moeten worden. Dat alles natuurlijk zo lekvrij als maar kan. Want lijmen en kitten en de grondstoffen die daar voor nodig zijn, om die te moeten opruimen, je moet er niet aan denken.

De Wilden membraanpomp

De Wilden AODD-pomp, beter gezegd pompen. AODD als in ‘air-operated double-diaphragm’. Pompen die in alles gemaakt zijn voor Saba. En dus voor de productie van lijmen en kitten. En voor het zorgvuldig, lees veilig omgaan met niet ongevaarlijke grondstoffen. Pompen ook die een hoge capaciteit, efficiency en betrouwbaarheid koppelen aan lage onderhouds- en energiekosten.

‘Zoals wij staan voor ‘A Strong Bond’ met onze klanten, zo hebben wij ook een sterke band met Holland Air Pumps.’

Offerte


Bent u geïnteresseerd in één van onze pompen?

Offerte aanvragen

Gerrit Klaassen