Het bedrijf

Villeroy & Boch Roden is onderdeel van het alom bekende en erkende gelijknamige merk. Een merk van wereldwijde naam en faam en klinkende reputatie. De vestiging in Roden legt zich puur toe op de productie van baden en wellness-producten.

‘Als je 24/7 betrouwbaar wil produceren, moeten je pompen 24/7 betrouwbaar draaien’ – Henk Kampijon, Technisch Manager bij Villeroy & Boch, Roden

case-villeroy-boch

Het product

In Roden worden met name douchebodems, whirlpools en badkuipen gefabriceerd. Om vervolgens hun weg, hun vaak heel lange weg te vinden naar consumenten overal ter wereld.

Het productieproces

24 uur per dag, zeven dagen per week draait de productie in Roden op volle toeren. Alles en iedereen is daarop ingesteld. Elke seconde. Dus zelfs het kleinste oponthoud waar dan ook in het productieproces, het leidt onherroepelijk tot productieverlies. En daarmee tot hogere kosten en lagere inkomsten.

De Wilden membraanpompen

Het hart van de productie in Roden zijn Wilden-pompen. Vijftien stuks maar liefst. AODD-pompen, ‘air-operated double-diaphragm’ pompen uit de Advanced Serie. Pompen die in alles een toonbeeld zijn van betrouwbaarheid. En die, dankzij de installatie van Pro-Flo Shift in 2013, ook nog eens goed zijn voor een energiebesparing ter waarde van zo’n € 5000 per jaar. Dat leger aan Wilden-pompen wordt, specifiek voor het rondpompen van olie en kleurstoffen, wordt mede op advies van Holland Air Pumps al zo’n 20 jaar gecompleteerd met 3 Almatec AODD-pompen uit de Chemicor Serie.

‘Een bedrijf van naam werkt met merken van naam, en al helemaal met een toeleverancier van naam: Holland Air Pumps.’

Offerte


Bent u geïnteresseerd in één van onze pompen?

Offerte aanvragen

Gerrit Klaassen