Wilden XP.025


De WILDEN Original Metal serie heeft na tientallen jaren van de beste prestaties al behoorlijk naam en faam gemaakt in het pompwereldje. Deze pompen zijn ontworpen voor ruige toepassingen die een robuuster design vereisen, zonder daarom in te boeten op gemak van installatie en onderhoud. Met niet minder dan zeven beschikbare maten en de meeste materiaalopties voor behuizing en elastomeren in de sector, vindt u steeds de juiste pomp voor uw toepassing!

Deze pomp is uitgerust met de innovatieve Pro-Flo X luchtschuif. Deze biedt een ongeziene operationele flexibiliteit voor uw membraanpomp. Dit door het gepatenteerde EMS-systeem (Efficiency Management System)  dat de Pro-Flo X optimaliseert voor verschillende toepassingen. De luchtschuif stamt af van de Pro-Flo familie en is dus even eenvoudig in gebruik. U kan de luchtschuif zelf instellen op gewenste capaciteit waardoor u een hogere prestatie, lagere kosten en een grote flexibiliteit bereikt.

Contact

Offerte aanvragen


Eigenschappen van de Wilden XP.025


 • 1/4″ pomp
 • Constructie met klemband
 • Gemakkelijke installatie en onderhoud
 • Duurzame pomp, dus lange standtijd
 • Zeer veilige pomp

Documentatie

 1. Download de Wilden XP.025 brochure.
 2. Download de WILDEN pump XP025 datasheet.
 3. Download de Wilden XP.025 handleiding.

Wilden XP.025

Max. capaciteit 18 lpm
Max. persluchtdruk 8,6 bar
Max. temperatuur Hangt af van type membraan
Max. deeltjesgrootte 0.4 mm
Luchtaansluiting 6 mm (1/4″)
Vloeistofaansluitingen 6 mm (1/4″)


Membranen

Voor de WILDEN Original Metal serie zijn onderstaande membraanmaterialen beschikbaar:

 • BUNA-N
 • WIL-FLEX™
 • PTFE

Lees meer

Certificeringen

Meer info gewenst in verband met de certificaten die u nodig heeft voor uw toepassing of welke optioneel zijn voor de WILDEN Original Metal serie? Deze vindt u op onze pagina “Certificeringen” of kan u natuurlijk verkrijgen door met ons contact op te nemen via mail of telefoon. Wij staan steeds tot uw dienst!

Lees meer

Offerte


Bent u geïnteresseerd in één van onze pompen?

Offerte aanvragen

Gerrit Klaassen