Wilden PS1510 Brahma


De WILDEN Brahma pomp is een geboute pomp die ontworpen werd voor het verpompen van vloeistoffen met grote delen in de zwaarste toepassingen. Deze pomp maakt gebruik van een uniek flap valve systeem aan de in en uitlaat van de pomp waardoor groffe delen gemakkelijk kunnen passeren. Op deze manier heeft u geen last van schade aan de pomp of opstoppingen. Kortom, een ideale pomp voor de zwaarste en meest belastende toepassingen!

Deze PS1510 Brahma is uitgerust met ons laatste nieuwe luchtschuifsysteem, de Pro-Flo SHIFT. De Pro-Flo SHIFT luchtschuif beschikt over een luchtspoel die de luchttoevoer tot de pomp beperkt elke keer een slag eindigt. Dit maakt een einde aan het overvullen van de luchtkamers en resulteert in een verlaagde energieconsumptie. Met de Pro-Flo SHIFT luchtschuif kan u tot wel 60 % besparen tegenover competitieve luchtschuifsystemen.

 

Contact

Offerte aanvragen


  Eigenschappen van de Wilden PS1510 Brahma


  Max. capaciteit 882 lpm
  Max. persluchtdruk 8,6 bar
  Max. temperatuur Hangt af van type membraan
  Max. deeltjesgrootte 76 mm
  Luchtaansluiting 19 mm (3/4″)
  Vloeistofaansluitingen 76 mm (3″)


  Membranen

  Voor de WILDEN PS1510 Brahma pomp zijn onderstaande membraanmaterialen beschikbaar:

  • BUNA-N
  • NEOPREEN

  Lees meer

  Certificeringen

  Meer info gewenst in verband met de certificaten die u nodig heeft voor uw toepassing of welke optioneel zijn voor de WILDEN Brahma pompen? Deze vindt u op onze pagina “Certificeringen” of kan u natuurlijk verkrijgen door met ons contact op te nemen via mail of telefoon. Wij staan steeds tot uw dienst!

  Lees meer

  Offerte


  Bent u geïnteresseerd in één van onze pompen?

  Offerte aanvragen

  Gerrit Klaassen