Wilden PS810 Brahma


De WILDEN Brahma pomp is een geboute pomp die ontworpen werd voor het verpompen van vloeistoffen met grote delen in de zwaarste toepassingen. Deze pomp maakt gebruik van een uniek flap valve systeem aan de in en uitlaat van de pomp waardoor groffe delen gemakkelijk kunnen passeren. Op deze manier heeft u geen last van schade aan de pomp of opstoppingen. Kortom, een ideale pomp voor de zwaarste en meest belastende toepassingen!

Deze PS810 Brahma is uitgerust met ons laatste nieuwe luchtschuifsysteem, de Pro-Flo SHIFT. De Pro-Flo SHIFT luchtschuif beschikt over een luchtspoel die de luchttoevoer tot de pomp beperkt elke keer een slag eindigt. Dit maakt een einde aan het overvullen van de luchtkamers en resulteert in een verlaagde energieconsumptie. Met de Pro-Flo SHIFT luchtschuif kan u tot wel 60 % besparen tegenover competitieve luchtschuifsystemen.

 

Contact

Offerte aanvragen


Eigenschappen van de Wilden PS810 Brahma


Max. capaciteit 640 lpm
Max. persluchtdruk 8,6 bar
Max. temperatuur Hangt af van type membraan
Max. deeltjesgrootte 51 mm
Luchtaansluiting 19 mm (3/4″)
Vloeistofaansluitingen 51 mm (2″)


Membranen

Voor de WILDEN PS810 Brahma pomp zijn onderstaande membraanmaterialen beschikbaar:

  • BUNA-N
  • NEOPREEN

Lees meer

Certificeringen

Meer info gewenst in verband met de certificaten die u nodig heeft voor uw toepassing of welke optioneel zijn voor de WILDEN Brahma pompen? Deze vindt u op onze pagina “Certificeringen” of kan u natuurlijk verkrijgen door met ons contact op te nemen via mail of telefoon. Wij staan steeds tot uw dienst!

Lees meer

Offerte


Bent u geïnteresseerd in één van onze pompen?

Offerte aanvragen

Gerrit Klaassen