Het assortiment sanitaire membraanpompen

Speciaal voor branches waarin hygiëne cruciaal is heeft Holland Air Pumps een nieuwe lijn sanitaire membraanpompen. Deze pompen zijn zo ontwikkeld dat er geen bacteriën kunnen ontstaan en/of achterblijven in de membraanpomp en dus in het productieproces. Dit zorgt voor een veilig en schoon proces.

Met onze eigen nieuwe lijn pompen kunt u (natuurlijk) probleemloos pompen, daarbij zijn ze ook nog eens heel betaalbaar.

De juiste sanitaire membraanpomp op de juiste plaats

Membraanpompen hebben veel voordelen. Ze zijn zelfaanzuigend en kunnen drooglopen zonder schade aan de pomp. Ze hebben geen mechanische afdichtingen want de as-afdichtingen zitten niet in de pomp. Alle pompen hebben een variabele capaciteit door een eenvoudige regeling die standaard op de pomp is gemonteerd. Daarbij beschadigen membraanpompen het verpompte product niet en hebben ze lage onderhoudskosten.

Pompen van Holland Air Pumps zijn breed inzetbaar van dikke tot dunne en abrassieve vloeistoffen. Zo kan er bijvoorbeeld een vrije doorlaat tot 76 mm voor vloeistoffen met grote vaste delen gerealiseerd worden en kan leidingwerk onder druk worden gehouden tegen een dichte afsluiter.

De pomp start en stopt automatisch bij het openen en sluiten van de persafsluiter. Onze pompen hebben een werkdruk tot 8.6 Bar. We hebben zelfs een hogedruk uitvoering tot 21 Bar! Het pompprincipe is eenvoudig dus ook de opbouw en het onderhoud aan de pompen. Een membraanpomp kan bijvoorbeeld nooit overbelast raken of warmdraaien. Dat is dus altijd veilig pompen, ook in ATEX zones.

Sanitaire membraanpompen assortiment

Ontdek onze sanitaire membraanpompen: HAP membraanpompen, Wilden sanitaire membraanpompen, Almatec sanitaire membraanpompen en Graco sanitaire membraanpompen.


HAP membraanpompen HAP membraanpompen
Bekijken
Hygienic membraanpompen Wilden sanitair Saniflo Wilden sanitaire membraanpompen
Bekijken
Hygienic membraanpompen Almatec Biocor Almatec sanitaire membraanpompen
Bekijken
Hygienic membraanpompen Graco sanitair Graco sanitaire pompen
Bekijken

Offerte


Bent u geïnteresseerd in één van onze pompen?

Offerte aanvragen

Gerrit Klaassen