Het assortiment sanitaire membraanpompen

In sommige branches is hygiëne cruciaal. Er zijn voor deze branches speciaal ontwikkelde sanitaire membraanpompen. Hiermee wordt voorkomen dat er bijvoorbeeld bacteriën kunnen ontstaan en/of achterblijven in uw pomp en dus in uw productieproces.
Naast sanitaire membraanpompen van Wilden, Almatec en Graco heeft Holland Air Pumps speciaal voor hygiënegevoelige branches een eigen lijn sanitaire membraanpompen, waarmee u probleemloos kunt pompen. Bijkomend voordeel ze zijn ook nog eens heel betaalbaar zijn.

De juiste sanitaire membraanpomp op de juiste plaats

Membraanpompen hebben veel voordelen. Ze zijn zelfaanzuigend en kunnen drooglopen zonder schade aan de pomp. Ze hebben geen mechanische afdichtingen want de as-afdichtingen zitten niet in de pomp. Alle pompen hebben een variabele capaciteit door een eenvoudige regeling die standaard op de pomp is gemonteerd. Membraanpompen beschadigen het verpompte product niet en hebben lage onderhoudskosten.

Pompen van Holland Air Pumps zijn breed inzetbaar van dikke tot dunne en abrassieve vloeistoffen. Zo kan er bijvoorbeeld een vrije doorlaat tot 76 mm voor vloeistoffen met grote vaste delen gerealiseerd worden en kan leidingwerk onder druk worden gehouden tegen een dichte afsluiter.

De pomp start en stopt automatisch bij het openen en sluiten van de persafsluiter. Onze pompen hebben een werkdruk tot 8.6 Bar. Er is een hogedruk uitvoering tot 21 Bar! Het pompprincipe is eenvoudig dus ook de opbouw en het onderhoud aan de pompen. Een membraanpomp kan bijvoorbeeld nooit overbelast raken of warmdraaien. Dus altijd veilig pompen ook in ATEX zones.

Sanitaire membraanpompen assortiment


HAP membraanpompen
Bekijken
Wilden sanitaire membraanpompen
Bekijken
Almatec sanitaire membraanpompen
Bekijken
Graco sanitaire pompen
Bekijken

Offerte


Bent u geïnteresseerd in één van onze pompen?

Offerte aanvragen

Gerrit Klaassen