De juiste Wilden sanitaire membraanpomp op de juiste plaats


Voor elke toepassing de juiste pomp, dat is voor u, en daarom ook voor ons belangrijk. We zijn exclusief importeur van Wilden en Almatec luchtgedreven membraanpompen. Wilden levert een breed en hoogwaardig assortiment, Almatec maakt kunststof membraanpompen voor het topsegment. Holland Air Pumps is marktleider, Wilden en Almatec ook.

Sanitaire membraanpompen service

Holland Air Pumps levert voor u de beste service: service met een visie. Wij hebben verschillende soort pompen in ons assortiment, zoals bijvoorbeeld metalen- of kunststof membraanpompen. Doordat wij verschillende pompen aanbieden, zit er voor u altijd de ideale pomp tussen. Onze service stopt niet na het plaatsen van de pomp, we zorgen er ook voor dat u nooit voor onaangename problemen komt te staan. Ook bij revisie of reparatie maken we gebruik van enkel onderdelen van de hoogste kwaliteit.

De Wilden sanitaire membraanpompen series


Ontdek onze Wilden sanitaire serie: Wilden Hygienic membraanpompen.

Hygienic membraanpompen Wilden sanitair Saniflo Hygienic membraanpompen
Bekijken

Offerte


Bent u geïnteresseerd in één van onze pompen?

Offerte aanvragen

Gerrit Klaassen

Over Wilden en sanitaire membraanpompen


Wilden is vanaf 1955 al marktleider op het gebied van luchtgedreven membraanpompen. Wilden streeft altijd naar de hoogste kwaliteit, klanttevredenheid, innovatie en excellente marktkennis. De zelfaanzuigende pompen kunnen succesvol werken met allerlei vloeistoffen. Ook wanneer er lucht aanwezig is draaien de Wilden pompen gewoon door doordat de lucht automatisch wordt gescheiden. Met een Wilden membraanpomp heeft u altijd de beste pomp op de juiste plaats.