Skip to main content

Contact

Wij zijn er om u te helpen

Smaakt deze kennismaking met Holland Air Pumps en daarmee met membraanpompen naar meer?! Bent u benieuwd hoe wij ook van betekenis zouden kunnen zijn voor het presteren van uw bedrijf?

Contact

Holland Air Pumps BV
De Scheper 260
NL-5688 HP Oirschot

info@hollandairpumps.nl
Nederland: +31-499-551000
België & Luxemburg: +32-3-7774645

Wil je iets aan
ons vragen?

Smaakt deze kennismaking met Holland Air Pumps en daarmee met membraanpompen naar meer?! Bent u benieuwd hoe wij ook van betekenis zouden kunnen zijn voor het presteren van uw bedrijf? Kwestie van even contact opnemen.

Naar Databank

Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.

Zit je met een vraag?

Wij bieden service

Service is een verhaal apart bij Holland Air Pumps bv. Onze service gaat namelijk verder dan alleen de levering van een pomp en de daarbij behorende onderdelen. Holland Air Pumps levert service met een visie, om te voorkomen dat u als onze klant voor onaangename verrassingen komt te staan. Gerrit adviseert u graag.

Wij leveren ook

Vervangende onderdelen

Thinqk Pump Parts levert passende onderdelen voor luchtgedreven membraanpompen van de merken Aro®, Blagdon®, Depa®, Graco®, Sandpiper®, Versa-Matic®, VerderAir® en Yamada® Voor deze merken heeft Thinqk een volledig assortiment aan onderdelen beschikbaar, zoals: diaphragms, seats, balls, pistons, gaskets, air valves, O-rings, hardware, clamp-bands, shafts, mufflers en repair kits. Engels is de voertaal in de pomponderdelen.

Bezoek Thinqk.com

Druk om te presteren

Samen de mogelijkheden en besparingen ontdekken?

Er is veel te winnen en besparen door gebruik te maken van de juiste pomp. Wij adviseren je graag!