Skip to main content

De beste service voor membraanpompen

Membraanpompen service

Klantenservice, maar niet alleen voor membraanpompen

Service is een verhaal apart bij Holland Air Pumps bv. Onze service gaat namelijk verder dan alleen de levering van een pomp en de daarbij behorende onderdelen.

Holland Air Pumps levert service met een visie, om te voorkomen dat u als onze klant voor onaangename verrassingen komt te staan.

Voorafgaand aan een revisie/reparatie inspecteren wij de pomp uitvoerig en kijken vooral naar mogelijke oorzaken van defecten, de uitslag hiervan communiceren wij met u. Hierdoor weet u in de toekomst storingen of defecten te voorkomen en een Holland Air Pumps pomp met de minst mogelijke zorg en kosten in bedrijf te houden.

Membraanpomp repareren

Repareren met garantie; In onze goed geoutilleerde werkplaats maken onze gekwalificeerde service engineers altijd gebruik van de hoogst mogelijke kwaliteit onderdelen. En belangrijk, bij noodgevallen bieden wij een snelle respons. Uiteraard kunt u ervan op aan dat een bij ons gereviseerde pomp weer 100% betrouwbaar inzetbaar is!

Naast service aan Holland Air Pumps pompen wordt er ook service geleverd aan concurrerende merken pompen, zodat u meerdere service opdrachten door 1 partner kan laten uitvoeren.

Downloads

Schoonverklaring: pdf versie

Klachten formulier: pdf versie

Druk om te presteren

Samen de mogelijkheden en besparingen ontdekken?

Er is veel te winnen en besparen door gebruik te maken van de juiste pomp. Wij adviseren je graag!