Skip to main content

Pneumatische

Sanitaire membraanpompen

Speciaal voor branches waarin hygiëne cruciaal is heeft Holland Air Pumps een nieuwe lijn sanitaire membraanpompen. Deze pompen zijn zo ontwikkeld dat er geen bacteriën kunnen ontstaan en/of achterblijven in de membraanpomp en dus in het productieproces. Dit zorgt voor een veilig en schoon proces.

Wilden pompen

Voor elke toepassing de juiste pomp, dat is voor u, en daarom ook voor ons belangrijk. We zijn exclusief importeur van Wilden en Almatec luchtgedreven membraanpompen. Wilden levert een breed en hoogwaardig assortiment, Almatec maakt kunststof membraanpompen voor het topsegment. Holland Air Pumps is marktleider, Wilden en Almatec ook.

Bekijk Wilden pompen

Almatec pompen

Metalen en kunststof pompen voor kritische toepassingen, made in Germany. Duitse degelijkheid dus die we veel aan het werk zien in de chemie en eigenlijk overal waar kritische stoffen worden verpompt. Almatec maakt gebruik van unieke Perswing® luchtverdeeltechnologie en wordt gekenmerkt door lage geluidsniveaus. Slechts twee bewegende delen zorgen voor een minimum aan onderhoud.

Bekijk Almatec pompen

HAP pompen

Speciaal voor branches waarin hygiëne cruciaal is heeft Holland Air Pumps een nieuwe lijn sanitaire membraanpompen. Deze membraanpompen zijn zo ontwikkeld dat er geen bacteriën kunnen ontstaan en/of achterblijven in de pomp en dus in het productieproces. Dit zorgt voor een veilig en schoon proces.

Bekijk HAP pompen

Ontdek ons assortiment

Accessoires

Wilt u de capaciteiten, prestaties, toepassingen en levensduur van uw membraanpompen verder vergroten? Geen punt. Met dank aan de accessoires die wij voor u in huis hebben, is dit zo geregeld. Voor zowel Wilden als Almatec pompen natuurlijk.

Bekijk Accessoires

De nieuwste sanitaire pneumatische membraanpompen

Holland Air Pumps heeft alle (industriële) membraanpompen en bijbehorende onderdelen op voorraad zodat we altijd in staat zijn om in de meest uitzonderlijke (en natuurlijk juist ook de meest gevraagde) situaties snel een passende en rendabele pomp oplossing te bieden. Bekijk onze pompen.

Service staat voorop

Advies van de Pompoloog

De enige pompoloog van Nederland, Gerrit Klaassen, geeft via LinkedIn regelmatig tips om probleemloos te blijven pompen. Alle filmpjes zijn terug te zien op zijn videokanaal.

1500+ Klanten
100.000+ Pompen
1 Specialisatie
Alles over pompen

Druk om te presteren

Samen de mogelijkheden en besparingen ontdekken?

Er is veel te winnen en besparen door gebruik te maken van de juiste pomp. Wij adviseren je graag!