Skip to main content

Resources

Handleidingen, hulp en advies voor de juiste pomp

Dat u er niet alleen voor staat, maar dat wij naast u staan, dat betekent bij ons ondersteuning. Onze kennis, kunde en ervaring met u delen. Niet alleen over wat u wilt, maar wat u juist moet weten over membraanpompen. In de breedst mogelijke zin van het woord.

Ondersteuning

Blader door de pagina's en onderwerpen of neem gerust contact met ons op.

Bekijk alle onderwerpen

Opzoek naar de juiste informatie over een pomp? Wij hebben informatie van vrijwel iedere pomp die wij leveren gebundeld in een pdf bestand.

Bezoek database

Het hart van de WILDEN membraanpomp is het luchtverdeelsysteem. Dit systeem zorgt voor de aandrijving van de pomp door de luchtkamers achter de pompmembranen om en om van perslucht te voorzien.

Lees verder

Een luchtgedreven membraanpomp is een oscillerende positieve verdringerpomp. De pomp verplaatst vloeistof vanuit de vloeistofkamers totdat het einde van een slag is bereikt. Er zijn een aantal bewegende delen die in aanraking komen met de verpompte vloeistof: dat zijn de twee membranen die met een as verbonden zijn, de twee inlaatklepkogels en de twee uitlaatklepkogels.

Lees verder

Pressure to Perform staat voor het waarborgen van de beste service, de hoogste kwaliteit en de juiste integriteit. Onze certificeringen en die van onze fabrikanten zorgen ervoor dat u krijgt wat u wilt, de goede pomp op de juiste plek. Het team van Holland Air Pumps heeft passie voor membraanpompen.

Lees verder

Deze informatie is samengesteld uit ervaringen uit het verleden en is slechts een hulpmiddel welke samen met alle overige beschikbare informatie kan worden gebruikt om een keuze te maken in de samenstelling van de materialen van uw WILDEN membraanpomp. Te denken is daarbij aan de keuze in membranen, klepkogels, klepzittingen en alle overige pompdelen die in contact komen met de te verpompen vloeistof.

Lees verder

De enige pompoloog van Nederland, Gerrit Klaassen, geeft via LinkedIn regelmatig tips om probleemloos te blijven pompen. Alle filmpjes zijn terug te zien op zijn videokanaal.

Lees verder

Membranen, klepkogels, klepzittingen en klepzitting O-ringen noemen we pomp-elastomeren. WILDEN membraanpompen kunnen worden voorzien van een groot aantal elastomeren om aan uw specifieke toepassing te kunnen voldoen. Waar moet u op letten bij de keuze voor een bepaald elastomeer: temperatuur limieten, chemische resistentie, levensduur, abrasieve geschiktheid, kostprijs, aanzuigcapaciteit en sanitaire geschiktheid.

Lees verder

Service is een verhaal apart bij Holland Air Pumps bv. Onze service gaat namelijk verder dan alleen de levering van een pomp en de daarbij behorende onderdelen. Holland Air Pumps levert service met een visie, om te voorkomen dat u als onze klant voor onaangename verrassingen komt te staan.

Lees verder
Thinqk

Spare parts

Thinqk Pump Parts levert passende onderdelen voor luchtgedreven membraanpompen van de merken Aro®, Blagdon®, Depa®, Graco®, Sandpiper®, Versa-Matic®, VerderAir® en Yamada®

Voor deze merken heeft Thinqk een volledig assortiment aan onderdelen beschikbaar, zoals: diaphragms, seats, balls, pistons, gaskets, air valves, O-rings, hardware, clamp-bands, shafts, mufflers en repair kits. Engels is de voertaal in de pomponderdelen.

Deze onderdelen worden geproduceerd in state-of-the-art fabrieken in Europa en Noord-Amerika. Om aan de wensen en behoeften van de industrie te kunnen blijven voldoen, is het assortiment voortdurend in ontwikkeling.

Ga naar thinqk.com

Service staat voorop

Advies van de Pompoloog

De enige pompoloog van Nederland, Gerrit Klaassen, geeft via LinkedIn regelmatig tips om probleemloos te blijven pompen. Alle filmpjes zijn terug te zien op zijn videokanaal.

1500+ Klanten
100.000+ Pompen
1 Specialisatie
Alles over pompen

Druk om te presteren

Samen de mogelijkheden en besparingen ontdekken?

Er is veel te winnen en besparen door gebruik te maken van de juiste pomp. Wij adviseren je graag!