Skip to main content

Merken

Ga voor betere prestaties met onze favoriete merken

Holland Air Pumps levert voor u de beste service: service met een visie. Doordat wij verschillende pompen aanbieden, zit er voor u altijd de ideale pomp tussen.

Voor elke toepassing de juiste pomp, dat is voor u, en daarom ook voor ons belangrijk. We zijn exclusief importeur van Wilden luchtgedreven membraanpompen. Wilden levert een breed en hoogwaardig assortiment membraanpompen voor het topsegment. Holland Air Pumps is marktleider, Wilden ook.

Bekijk dit merk

Metalen en kunststof membraanpompen. Duitse kwaliteit pompen die we veel aan het werk zien in de chemie en eigenlijk overal waar kritische stoffen worden verpompt. Almatec maakt gebruik van unieke Perswing® luchtverdeeltechnologie en wordt gekenmerkt door lage geluidsniveaus.

Bekijk dit merk

Het Graco pompen assortiment bij Holland Air Pumps bestaat uit elektrisch aangedreven Graco membraanpompen. Graco produceert hoogwaardige pompen voor het verplaatsen, meten, regelen, doseren en spuiten van een grote verscheidenheid aan vloeibare- en poeder materialen.

Bekijk dit merk

Speciaal voor branches waarin hygiëne cruciaal is heeft Holland Air Pumps een nieuwe lijn sanitaire membraanpompen. Deze membraanpompen zijn zo ontwikkeld dat er geen bacteriën kunnen ontstaan en/of achterblijven in de pomp en dus in het productieproces. Dit zorgt voor een veilig en schoon proces.

Bekijk dit merk
Wat onze klanten zeggen

Al meer dan 25 jaar de specialist. Dat merken onze klanten ook!

"Als je 24/7 betrouwbaar wil produceren dan moeten je pompen 24/7 betrouwbaar draaien, dankzij de pompen en service van Holland Air Pumps staan wij nooit stil."

Reviewer thumbnail
Mario Nieman Villeroy & Boch in Roden

"Als stroom duur is, en compressoren draaien de hele dag om je perslucht aandreven membraanpompen aan de gang te houden dan is het nu tijd om over te stappen op elektrisch aangedreven membraanpompen van Holland Air Pumps"

Reviewer thumbnail
Ton Evers Akzo Nobel Decorative coatings in Wapenveld

"Zelden nog een storing en amper onderhoudskosten in 15 jaar tijd Holland Air Pumps heeft ons enorm geholpen"

Reviewer thumbnail
Richard Moens Tanatex Chemicals in Ede

"We zijn verbijsterd door de enorme energie besparing die gerealiseerd kan worden door de nieuwste elektrische membraanpompen van Holland Air Pumps toe te passen"

Reviewer thumbnail
Jan Luhoff BASF Nederland Heerenveen

"Onze productie is veiliger, stiller en vooral efficiënter geworden door de nieuwe generatie membraanpompen van Holland Air Pumps"

Reviewer thumbnail
John Bollebakker Chromalloy Holland in Tilburg

Druk om te presteren

Samen de mogelijkheden en besparingen ontdekken?

Er is veel te winnen en besparen door gebruik te maken van de juiste pomp. Wij adviseren je graag!