Skip to main content

First Class Replacement Parts

Thinqk

Holland Air Pumps BV levert hoogwaardige vervangingsonderdelen voor een breed scala aan membraanpompen. Wij leveren snel en voordelig elk onderdeel voor vrijwel alle merken en type’s membraanpompen. Weet u niet precies welke onderdelen u moet bestellen of welk type pomp u heeft, of komt u er niet uit met al die onderdeelnummers? Geen nood wij helpen u verder met praktisch advies, stuur ons even een foto van de pomp of het pomp onderdeel en wij komen er meestal samen met u wel uit, zodat u pomp snel weer in bedrijf genomen kan worden. Onze logistieke service zorgt voor een snelle levering meestal al de volgende dag.


Holland Air Pumps is distributeur van Thinqk Pump Parts BV originele kwaliteit vervangingsonderdelen die passen op Aro®, Blagdon®, Comexi®, Depa®, Flux®, Graco®, Sandpiper®, Tapflo®, Verderair®, Versa-Matic®, W&H® en Yamada® perslucht aangedreven dubbelmembraanpompen.

Consistente hoge kwaliteit, snelle doorlooptijd en concurrerende prijzen.

Thinqk Pump Parts BV maakt gebruik van productiefaciliteiten die werken met geavanceerde apparatuur met precisie, waardoor de hoogste kwaliteit wordt geleverd die voldoet aan, of zelfs de normen van de AODD-pompindustrie overtreft. Bijna al onze onderdelen worden vervaardigd in de VS en Europa en met trots geassembleerd en getest in Nederland. Thinqk Pump Parts BV bedient klanten over de hele wereld in verschillende markten, waaronder chemie, verf en coatings, voedselverwerking, farmaceutica, bouw, mijnbouw, nutsvoorzieningen, pulp- en papierindustrie, metaalafwerking en algemene industrie.

Wat Thinqk Pump Parts BV baanbrekend maakt, is dat ze “Voorraadniveaus In Huis” op hun website tonen, dus geen valse beloften! Wat je ziet is wat je krijgt. En dat alles tegen concurrerende prijzen!

30 jaar kennis en creativiteit.

Het is het volledige team van Thinqk Pump Parts en de 30 jaar ervaring in engineering, uitbesteding, fabricage en kwaliteitsprocessen in de branche dat Thinqk Pump Parts creativiteit, perfectie, focus en gedrevenheid brengt om elke dag optimaal te presteren.

Kwaliteit zonder compromis.

De zoektocht naar kwaliteit en perfectie is een integraal onderdeel van onze bedrijfscultuur. Het stuurt ons dagelijks werk aan, stimuleert onze creativiteit en leidt onze zakelijke relatie met u. Kwaliteit en perfectie vormen onze belangrijkste drijfveer, omdat het uw belangrijkste bron van tevredenheid is. Bij Thinqk Pump Parts leggen we al onze passie, vaardigheden en knowhow in het ontwikkelen van een oplossing die perfect voldoet aan uw behoeften. Het merendeel van onze onderdelen wordt geproduceerd in de VS en de EU met behulp van eersteklas faciliteiten en apparatuur die op het hoogste precisieniveau werken om de beste kwaliteit te garanderen.

Blijven richten op betrouwbaarheid.

Met kennis, creativiteit en geavanceerde productietechnologieën produceert Thinqk’s Diaphragm Pump Parts:

  • State-of-the-art vervangingsonderdelen
  • Altijd dezelfde uitstekende kwaliteit
  • Garandeert concurrerende prijzen en snelle doorlooptijden
  • Biedt persoonlijke klantenservice

De knowhow van ons team is de voornaamste kracht van Thinqk. Onze productiefaciliteiten in de VS en Europa werken met geavanceerde apparatuur met precisie, waardoor de hoogste kwaliteit wordt geleverd die voldoet aan de industrienormen.

Passie en creativiteit
Het streven naar perfectie maakt integraal deel uit van onze bedrijfscultuur. Het stuurt ons dagelijks werk aan, stimuleert onze creativiteit en begeleidt onze zakelijke relatie met u. Perfectie is onze belangrijkste drijfveer, omdat het uw belangrijkste bron van tevredenheid is. We zetten al onze vaardigheden in om een oplossing te ontwikkelen die perfect aan uw behoeften voldoet.

Focus
Onze focus ligt op reparatieonderdelen/vervangingsonderdelen voor Aro®, Blagdon®, Comexi®, Depa®, Flux®, Graco®, Sandpiper®, Tapflo®, Versa-Matic®, VerderAir®, W&H® en Yamada® Air Operated Diaphragm Pumps (AODDP) met de nadruk op slijtageonderdelen zoals: membranen, zittingen, kogels, zuigers, pakkingen, luchtventielen, O-ringen, bevestigingsmateriaal, klemmen, assen, dempers en reparatiesets.

Pump Parts that fit

Maak kennis met Thinqk

Bezoek de website van Thinqk en leer ons beter kennen of neem gerust eens contact met ons op voor meer informatie.

Bezoek Thinqk