Skip to main content

Pressure to Perform

Certificeringen voor membraanpompen

Dit begrip staat voor het waarborgen van de beste service, de hoogste kwaliteit en de juiste integriteit.

Onze certificeringen en die van onze fabrikanten zorgen ervoor dat u krijgt wat u wilt, de goede pomp op de juiste plek. Het team van Holland Air Pumps heeft passie voor membraanpompen.

ATEX (ATmosphere EXplosible)

Natuurlijk voldoen onze luchtgedreven membraanpompen aan de ATEX richtlijnen. In de documentatie die u bij elke membraanpomp ontvangt, vindt u informatie over ATEX en aan welke richtlijnen wordt voldaan. 

Foodgrade certificering

Onze Foodgrade pompen voldoen aan de laatste in de Europese Unie geldende wet- en regelgeving voor het gebruik van apparatuur in contact met voedingsmiddelen, en zijn GMP EG2023/2006, EC 1935-2004 / EU 10-2011 en FDA 21 CFR 177 gecertificeerd.

Testcertificaten

  • Druk & lekkage test
  • Prestatie test
  • Hydraulische test

De resultaten van deze testen worden volgens Europese richtlijnen gedocumenteerd en gecertificeerd.

CE certificering

Onze pompen voldoen aan alle Europese richtlijnen die van toepassing zijn, en zijn als zodanig gecertificeerd. Bijvoorbeeld: EN ISO 12100-1 & 12100-2, de 2006/42/EC machine- en PED richtlijn.

EHEDG certificering

Het voornaamste doel van EHEDG is het bevorderen van veilig voedsel door het verbeteren van de hygiënische engineering en design. Onze hygienische pompen staan op eenzame hoogte als het gaat om “cleanability”. Uiteraard zijn deze pompen EHEDG gecertificeerd.

Materiaal- & ordercertificaten

Deze documenten verklaren of identificeren de gebruikte componenten en de materialen. Mechanische of chemische testen kunnen deel uitmaken van het certificaat. Ze zijn EN10204:2004  2.1 / 2.2 / 3.1 gecertificeerd.

Druk om te presteren

Samen de mogelijkheden en besparingen ontdekken?

Er is veel te winnen en besparen door gebruik te maken van de juiste pomp. Wij adviseren je graag!