Skip to main content

Pneumatische

Industriële membraanpompen

Deze pompen hebben veel voordelen. Ze zijn zelfaanzuigend en kunnen drooglopen zonder schade aan de pomp. Ze hebben geen mechanische afdichtingen want de as-afdichtingen zitten niet in de pomp.

Wilden pompen

Voor elke toepassing de juiste pomp, dat is voor u, en daarom ook voor ons belangrijk. We zijn exclusief importeur van Wilden en Almatec luchtgedreven membraanpompen. Wilden levert een breed en hoogwaardig assortiment.

Bekijk Wilden pompen

Almatec pompen

Metalen en kunststof membraanpompen voor kritische toepassingen, gemaakt in Duitsland. Duitse kracht dus die we veel aan het werk zien in de chemie en eigenlijk overal waar kritische stoffen worden verpompt. Almatec maakt gebruik van unieke Perswing® luchtverdeeltechnologie en wordt gekenmerkt door lage geluidsniveaus. Omdat er maar twee bewegende delen zijn, is er ook weinig onderhoud nodig aan deze membraanpompen.

Bekijk Almatec pompen

Graco pompen

Graco produceert en verkoopt hoogwaardige pompen voor het verplaatsen, meten, regelen, doseren en spuiten van een grote verscheidenheid aan vloeibare- en poeder materialen.

Bekijk Graco pompen

Ontdek ons assortiment

Accessoires

Wilt u de capaciteiten, prestaties, toepassingen en levensduur van uw membraanpompen verder vergroten? Geen punt. Met dank aan de accessoires die wij voor u in huis hebben, is dit zo geregeld. Voor zowel Wilden als Almatec pompen natuurlijk.

Bekijk Accessoires

De nieuwste industriele pneumatische membraanpompen

Er is veel te winnen en besparen door gebruik te maken van de juiste pomp. Wij adviseren je graag!

Service staat voorop

Advies van de Pompoloog

De enige pompoloog van Nederland, Gerrit Klaassen, geeft via LinkedIn regelmatig tips om probleemloos te blijven pompen. Alle filmpjes zijn terug te zien op zijn videokanaal.

1500+ Klanten
100.000+ Pompen
1 Specialisatie
Alles over pompen

Druk om te presteren

Samen de mogelijkheden en besparingen ontdekken?

Er is veel te winnen en besparen door gebruik te maken van de juiste pomp. Wij adviseren je graag!