Skip to main content

voor membraanpompen

Chemische resistentielijst

Grenzen aan de chemische resistentielijst

Deze informatie is samengesteld uit ervaringen uit het verleden en is slechts een hulpmiddel welke samen met alle overige beschikbare informatie kan worden gebruikt om een keuze te maken in de samenstelling van de materialen van uw WILDEN membraanpomp. Te denken is daarbij aan de keuze in membranen, klepkogels, klepzittingen en alle overige pompdelen die in contact komen met de te verpompen vloeistof.

Ondanks de zorgvuldigheid waarmee de informatie is verzameld kunnen wij geen garanties geven voor de juistheid!

Membranen, klepkogels, klepzittingen en klepzitting O-ringen noemen we pomp elastomeren. WILDEN membraanpompen kunnen worden voorzien van een groot aantal elastomeren om aan uw specifieke toepassing te kunnen voldoen. Waar moet u op letten bij de keuze voor een bepaald elastomeer: temperatuur limieten, chemische resistentie, levensduur, abrassieve geschiktheid, kostprijs, aanzuigcapaciteit en sanitaire geschiktheid.

Waarschuwing chemische resistentielijst

Controleer de chemische resistentie van de te verpompen vloeistof en van de eventuele reinigingsvloeistof ten opzichte van de toegepaste pompmaterialen. Download de Chemische resistentie lijst of neem contact op ons en wij zenden u een exemplaar toe. Download hier de Chemische resistentie lijst (PDF 600 k)

Druk om te presteren

Samen de mogelijkheden en besparingen ontdekken?

Er is veel te winnen en besparen door gebruik te maken van de juiste pomp. Wij adviseren je graag!