Skip to main content

Graco

Voor meer prestaties met minder energie.

Graco produceert en verkoopt hoogwaardige pompen voor het verplaatsen, meten, regelen, doseren en spuiten van een grote verscheidenheid aan vloeibare- en poeder materialen.

Unieke innovatie: de meest energie zuinige membraanpomp op de markt! GRACO combineert een elektrisch aangedreven membraanpomp met de eigenschappen en de voordelen van een perslucht aangedreven membraanpomp.

Een E-Series pomp is een fantastisch basisalternatief voor standaard pneumatische pompen. Dit alles-in-een pomppakket wordt compleet geleverd, geen montage nodig, en is gemakkelijk te installeren. Alle pomppakketten zijn inclusief een montageset tegen scheuren bij hoge druk en terugslagventiel. Fantastisch voor iedere toepassing waar de prijs belangrijk is en de installatietijd primordiaal.

Bekijk alle pompen
Graco pompen

Graco elektrische pompen en membraanpompen bij Holland Air Pumps

Bekijk alle redenen

De elektrisch aangedreven membraanpompen van Graco zijn de meest energiezuinige membraanpompen beschikbaar op de markt.

De Graco zuigerpompen zijn de meest betrouwbare vulzuigerpompen. Ze bieden duurzaamheid, kracht en betrouwbaarheid in diverse toepassingen.

Het systeem is speciaal ontworpen om Eurobin-containers te legen met producten van middelhoge of hoge viscositeit en met of zonder deeltjes. Het Eurobin-lossysteem werkt snel, hygiënisch en met een minimaal verlies.

Snel demonteerbare sanitaire zuigerpomp voor applicaties met betrekking tot voedselverwerking en persoonlijke verzorging

Service staat voorop

Advies van de Pompoloog

De enige pompoloog van Nederland, Gerrit Klaassen, geeft via LinkedIn regelmatig tips om probleemloos te blijven pompen. Alle filmpjes zijn terug te zien op zijn videokanaal.

1500+ Klanten
100.000+ Pompen
1 Specialisatie
Alles over pompen

Druk om te presteren

Samen de mogelijkheden en besparingen ontdekken?

Er is veel te winnen en besparen door gebruik te maken van de juiste pomp. Wij adviseren je graag!