Skip to main content

Almatec

Pneumatische Sanitaire membraanpompen

Metalen en kunststof pompen voor kritische toepassingen, made in Germany. Duitse degelijkheid dus die we veel aan het werk zien in de chemie en eigenlijk overal waar kritische stoffen worden verpompt.

Waarom HAP?

Door onze ervaring hebben wij een antwoord op vrijwel iedere vraag.

Bekijk alle redenen

Als ze ergens op hun plek zijn, de 3 Almatec membraanpompen uit de Biocor-serie, dan is het in de farmaceutische, biotechnische en voedingsindustrie. Ze voldoen dan ook aan alle binnen die branches geldende, vaak uiterst strenge standaarden op het gebied van hygiëne. Om deze pompen cijfermatig te onderbouwen: hun capaciteiten lopen uiteen van 58 – 284 lpm, hun deeltjesgrootten van 3 – 9 mm, hun luchtaansluitingen van 6 – 12 mm en hun vloeistofaansluitingen van 1” – 2” Tri-Clamp.

Service staat voorop

Advies van de Pompoloog

De enige pompoloog van Nederland, Gerrit Klaassen, geeft via LinkedIn regelmatig tips om probleemloos te blijven pompen. Alle filmpjes zijn terug te zien op zijn videokanaal.

1500+ Klanten
100.000+ Pompen
1 Specialisatie
Alles over pompen

Druk om te presteren

De nieuwste industriele pneumatische membraanpompen

Holland Air Pumps heeft alle (industriële) membraanpompen en bijbehorende onderdelen op voorraad zodat we altijd in staat zijn om in de meest uitzonderlijke (en natuurlijk juist ook de meest gevraagde) situaties snel een passende en rendabele pomp oplossing te bieden. Bekijk onze pompen.