Skip to main content

Wilden

Pneumatische Sanitaire membraanpompen

Voor elke toepassing de juiste pomp, dat is voor u, en daarom ook voor ons belangrijk. We zijn exclusief importeur van Wildenluchtgedreven membraanpompen. Wilden levert een breed en hoogwaardig assortiment.

Waarom HAP?

Door onze ervaring hebben wij een antwoord op vrijwel iedere vraag.

Bekijk alle redenen

Productieprocessen waar hygiëne en gezondheid (denk aan de voedingsmiddelentechnologie en de farmaceutische industrie) essentieel zijn, daar is de Wilden Hygienic serie als geen ander op zijn plek. Geen wonder, want het gaat hier om in totaal 9 roestvrijstalen, smeermiddelenvrije en gemakkelijk schoon te houden pompen die voldoen aan de allerstrengste eisen op het gebied van (voedsel)veiligheid. Om de breedte van deze serie aan te geven: het gaat om in totaal 9 types met capaciteiten van 62 – 906 lpm, deeltjesgrootten van 1,6 – 9,5 mm, luchtaansluitingen van 13 – 19 mm en vloeistofaansluitingen van ½” – 3” Tri-Clamp.

Service staat voorop

Advies van de Pompoloog

De enige pompoloog van Nederland, Gerrit Klaassen, geeft via LinkedIn regelmatig tips om probleemloos te blijven pompen. Alle filmpjes zijn terug te zien op zijn videokanaal.

1500+ Klanten
100.000+ Pompen
1 Specialisatie
Alles over pompen

Druk om te presteren

Samen de mogelijkheden en besparingen ontdekken?

Er is veel te winnen en besparen door gebruik te maken van de juiste pomp. Wij adviseren je graag!