Het assortiment industriële membraanpompen


Holland Air Pumps heeft alle (industriële) membraanpompen en bijbehorende onderdelen op voorraad zodat we altijd in staat zijn om in de meest uitzonderlijke (en natuurlijk juist ook de meest gevraagde) situaties snel een passende en rendabele pomp oplossing te bieden.

Speciale pompoplossingen?

Speciale situaties vragen om speciale pompen. In sommige gevallen bijvoorbeeld om pompen waarbij we tot 21 bar persdruk kunnen genereren. Andere situaties met bijvoorbeeld vuil water of slurry met grote vaste delen, vragen om een pomp met grote doorlaat die onbeperkt kan drooglopen.

Met onze membraanpompen zijn we in staat om, zelfs onder druk, situaties van een passende en rendabele pomp oplossing te voorzien. Geen wonder, wij staan voor ‘Pressure to perform’. Met meer dan 25 jaar ervaring zit meedenken en mee-ontwikkelen in ons DNA. Juist als er geen standaardoplossingen zijn, zijn wij op ons best. En zorgen wij ervoor dat u onder druk kunt blijven presteren.

Assortiment industriële membraanpompen


Ontdek onze Wilden membraanpompen, Almatec membraanpompen en Graco pompen.

Wilden membraanpompen Wilden membraanpompen
Bekijken
Almatec membraanpompen Almatec membraanpompen
Bekijken
Wilden membraanpompen Graco pompen
Bekijken
ProFlo-Shift Pro-Flo SHIFT
Bekijken
Membraanpomp accessoires Accessoires
Bekijken

Offerte


Bent u geïnteresseerd in één van onze pompen?

Offerte aanvragen

Gerrit Klaassen

Holland Air Pumps membraanpompen


De juiste membraanpomp op de juiste plaats


Membraanpompen hebben veel voordelen. Ze zijn zelfaanzuigend en kunnen drooglopen zonder schade aan de pomp. Ze hebben geen mechanische afdichtingen want de as-afdichtingen zitten niet in de pomp. Alle pompen hebben een variabele capaciteit door een eenvoudige regeling die standaard op de pomp is gemonteerd. Membraanbpompen beschadigen het verpompte product niet en hebben lage
onderhoudskosten.

Membraanpompen van Holland Air Pumps

Pompen van Holland Air Pumps zijn breed inzetbaar van dikke tot dunne en abrassieve vloeistoffen. Zo kan er bijvoorbeeld een vrije doorlaat tot 76 mm voor vloeistoffen met grote vaste delen gerealiseerd worden en kan leidingwerk onder druk worden gehouden tegen een dichte afsluiter.

De pomp start en stopt automatisch bij het openen en sluiten van de persafsluiter. Onze pompen hebben een werkdruk tot 8.6 Bar. Er is een hogedruk uitvoering tot 21 Bar! Het pompprincipe is eenvoudig dus ook de opbouw en het onderhoud aan de pompen. Een membraanpomp kan bijvoorbeeld nooit overbelast raken of warmdraaien. Dus altijd veilig pompen ook in ATEX zone’s.